Vertel eens...

Met veel enthousiasme maken deze ‘crooks’ de lekkerste koffie die jij je maar kunt wensen, op welke locatie je maar wilt!

Het was best even zoeken maar uiteindelijk heeft Coffee Crooks de truck gevonden die hun karakter weerspiegelt. Authenticiteit, eigenzinnigheid, kwaliteit én aandacht voor detail. Wie een bakkie van Coffee Crooks bestelt, merkt en voelt direct dat dit méér is dan zo maar een bakkie. En als de kop in kwestie daadwerkelijk voor je neus staat, dan bevestigen de overige zintuigen je vermoeden; dit is een hoogwaardig bakkie!

Coffee Crooks is niet over één nacht ijs gegaan. Want een vette oldtimer is één ding, maar dat omzetten naar een koffietruck met uitstraling maakt de beleving van het koffie drinken op locatie pas compleet. De Oude Citroën HY geeft ook perfect de Franse voorkeur weer van deze koffiemakers. Daarnaast werkt Coffee Crooks met bonen van een lokale branderij om de hoge kwaliteit en absolute versheid te kunnen waarborgen.

Coffee Crooks dus, oftewel Koffieboefjes, maar niet in de zin van criminelen of oplichters. Het enige wat ze kunnen veroorzaken is je aan een verslaving helpen. Ze houden alleen maar van echte goeie koffie. Ze bieden graag kwaliteit en versheid en serveren het bakkie dat ze zelf graag drinken. Alle koffie wordt gemaakt met de La Marzocco koffiemachine, alleen de Italiaanse naam is al een goeie start voor echte koffie. De machine wordt strak onderhouden en nauwkeurig afgesteld. Dus dat staat garant voor kwaliteitskoffie.

Kortom: deze crooks zijn de juiste personen voor iedereen die graag goede koffie drinkt of serveert. En het mooiste is: het niet alleen maar over koffie. Coffee Crooks besteedt ook zeker zoveel aandacht aan lekkers bij de koffie. Mogelijkheden te over. Of dat simpele lekkernijen ‘op de vuist’ zijn of een complete sweet table, de Coffee Crooks draaien er hun handen niet voor om. En daardoor bestaat er werkelijk geen excuus meer om Coffee Crooks niet te overwegen als partij om mee samen te werken!

Coffee

Crooks

Onder andere geschikt voor bruiloften, beurzen, bedrijfsopeningen en feesten. Bij winkels of gewoon langs de weg? Laten we het zo samenvatten: zolang er een stroompunt in de buurt is komen wij waar je ons maar wil hebben, wij staan paraat!