Wat wij bieden

Coffee Crooks is op vele locaties in te zetten. Of dat bij een winkel is, op een plein, langs de weg of waar je ons onderweg ook wil tegenkomen. Of op een foodfestival, een dorpsfeest of bedrijfsfeest. Maar laten we ook de bruiloft of andere feestjes niet vergeten.

Zelfs bij een uitvaart is tegenwoordig niets vreemd meer.

Koffie alleen zou wel erg saai zijn. Nederlanders staan bekend om de koffie met een koekje zeggen ze altijd. Wij gaan iets verder en doen niet zuinig. Een koekje daar kom je bij ons niet mee weg. Er moet echt wel iets lekkers bij waar je niet omheen kunt.

Daarom hebben we alvast drie mogelijkheden bedacht om je alvast een idee te geven. Het zijn voorbeelden dus andere samenstellingen zijn ook mogelijk.


Streetfood

Koffie en thee met handzaam lekkers:

- Mokka brownies of blondies
- Muffins en cupcakes
- Donuts
- Worteltaart op rol


Gebakjes

Koffie en thee met kleine gebakjes:

- Kleine cheesecakes
- Bavarois gebakjes
- Monchou in glaasjes
- Citroentaartjes


Taart

Koffie en thee met taartpunt:

- Hazelnoot schuim
- Schwartzwalder kirsch
- Slagroomtaart
- Grootmoeders appeltaart


De optie alleen koffie en thee is uiteraard ook gewoon mogelijk. Maar andersom ook:

Alle zoetwaren kunnen ook los worden besteld. Geen koffie en thee maar alleen het gebak. De taarten heel en ongesneden? Iets voor je babyshower of gender reveal? Een sweet table voor je bruiloft of ander feest? We hebben het al vaker aan de hand gehad.

Alles is vers en zelf gemaakt. En het blijft wat ons betreft niet bij deze drie opties; het zijn slechts voorbeelden. Dus eigen inbreng en keuze is altijd mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.