Wat kunnen we nog meer

Out of the box denken. Dat is voor ons de uitdaging. Dus gaat Coffee Crooks nog een stapje verder.

TAART

 

Coffee Crooks kan ook heerlijke taarten verzorgen. Of denk bijvoorbeeld eens aan een sweet table. Van klein tot groot. Met alle smaken en varianten.

 

Wij maken voor jullie een overheerlijke slagroomtaart. Of de ouderwetse appeltaart, een cheesecake, of een Swartzwalder Kirschtorte. Dit alles op bestelling dus vers gebakken.  

Bepaal de grootte en smaak helemaal zelf. Zoiets als fondant, marsepein of gepriegel met tierlantijnen daar zijn we niet van. Bij ons draait het echt om de smaak.
Stel zo ook zelf je Sweettable samen, met keuze uit vele zoete gebakjes en koekjes. Geserveerd op boerenplanken en als je dat leuk vindt ook in weckpotjes. Zo wordt jullie Sweettable ook echt passend bij jullie feestje.

 

 

Maak een combinatie met koffie. Voor uw gasten een heerlijke bak koffie, en dan overheerlijk lekkers met koffiesmaak erbij. Voor de echte koffieleut moet dat een goude combinatie zijn toch?


LIVE MUZIEK

 

Coffee Crooks zorgt op verzoek ook voor live-muziek. 

 

Paul van Zoggel van Paul Music is een zanger voor uw ceremonie. 

Ook beschikt hij over diverse liedjesprogramma’s voor achtergondmuziek, aangeklede koffieborrel of tijdens de receptie.

Een uurtje Nederlandse luisterliedjes bijvoorbeeld. Of anders een uurtje Jazz/Bigband á la Michael Buble. 

 

Solo met begeleiding op band, of met live-muzikanten, het kan allemaal. Misschien wel als zingende barista. Het moet niet gekker worden.

 

Kijk voor meer informatie op www.paulmusic.nl voor de mogelijkheden.